Зрели климатизери за месната индустрија. Градинарска сала / зрели растенија за производство на суровини колбаси и сурови производи, како што се салама и пршуто.

Маурер-Atmos MIDDLEBY GmbH


_ Maurer-Atmos Middleby GmbH е позната по својата висококвалитетна произведена чад и опрема за производство и како еден од водечките провајдери во областа на термичка обработка на месо, риба и производи од живина ...

Schröter Technology GmbH & Co. KG


_ Schröter е еден од водечките меѓународни производители на термички системи за преработка наменети за прехранбената индустрија.

Fessmann GmbH и Co KG


_ FESSMANN стои од 90 години за врвни хај-тек опрема за преработка на храна во месо, колбаси и преработка на риба индустрија.

KERRES системи за климатизација GmbH


_ Како германска компанија со седиште во Backnang во Швабија, KERRES развива и произведува високо-технолошки системи за системи за чад, готвење и климатизација од 1966, кои гарантираат одржлив успех и безбедност за операторот ...