Schröter Technology GmbH & Co. KG


Bahnhofstrasse 86
33829 Borgholzhausen ,
Тел:. + 49 (0) 54 25.95 00
Факс: + 49 (0) 54 25.18 28
контакт: Клаус Шретер
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.schroeter-technologie.de
Ажурирано: 18.01.2023
Член од: 25.09.2013

Повеќе од 70 години, произведуваме системи на топлинска опрема за прехранбената индустрија. Прилагодено и прилагодено на секој детал за да ги исполни индивидуалните барања на нашите клиенти.

Нашата локација е во Боргохолхаузен, Источна Вестфалија - регион кој се смета за особено спуштен на земја во Германија. На нашите клиенти им нудиме цврстина на трета и четврта генерација на семеен бизнис во комбинација со стручноста на водечкиот меѓународен производител на опрема за термичка обработка на прехранбената индустрија.

Добра традиција на Шретер е дека нашите производи секогаш се пред своето време со одлучувачки иновативни решенија. Значи, нашето портфолио на производи надминува класичната понуда за индустријата за преработка на месо и риба. Ние ги придружуваме нашите клиенти од планирање до финално собрание и пуштање во употреба на лице место.

Ние ве поддржуваме во квалификациите за вашите вработени. Затоа, нашето портфолио на производи вклучува не само високо ефикасна опрема, туку и услуга за обука: SMOKEacademy.

Името Schröter се однесува на трајни, технички усовршени системи со највисок квалитет.

Повеќе информации за нас, нашите производи и услуги можете да ги најдете на нашата веб страница.

 


Клучни зборови: CONTIjet | FISHjet | Топло и ладно пушачи | клима уреди | Растенија за готвење | димни системи | SEMIjet | SMOKjet | THERMICjet | Системи на термоцентрали