Маурер-Atmos MIDDLEBY GmbH


_ Maurer-Atmos Middleby GmbH е позната по својата висококвалитетна произведена чад и опрема за производство и како еден од водечките провајдери во областа на термичка обработка на месо, риба и производи од живина ...

Schröter Technology GmbH & Co. KG


_ Schröter е еден од водечките меѓународни производители на термички системи за преработка наменети за прехранбената индустрија.

Fessmann GmbH и Co KG


_ FESSMANN стои од 90 години за врвни хај-тек опрема за преработка на храна во месо, колбаси и преработка на риба индустрија.

KERRES системи за климатизација GmbH


_ Како германска компанија со седиште во Backnang во Швабија, KERRES развива и произведува високо-технолошки системи за системи за чад, готвење и климатизација од 1966, кои гарантираат одржлив успех и безбедност за операторот ...

РАЈХ Термо процесот на технологија GmbH


_ REICH е најстарото име во Германија во областа на системи за термичка обработка на храна и е еден од водечките светски добавувачи во оваа индустрија. Нудиме решенија за термичка обработка на месо и производи од колбаси, риба, живина, сирење, практична храна и многу повеќе.
« почеток Претходно 1 2 3 следниот крајот »