Fessmann GmbH и Co KG
Херцог-Филип-Str. 39
71364 Виненден ,
Тел:. -07195 701 0-
Факс: -07195 701 105-
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: https://www.fessmann.com
Ажурирано: 27.01.2023
Член од: 21.07.2014

Висока технологија со традиција
За речиси 100 години FESSMANN застана за најсовремена високотехнолошка опрема за врвна термичка обработка на храна.

Основан како мал семеен бизнис во Винненден, во близина на Штутгарт, Германија, 1924 брзо стана иновативен лидер во индустријата преку континуиран развој и подобрување на своите производи. Денес, FESSMANN е претставен во повеќе од 50 земји на сите континенти и ги снабдува своите машини со компании од сите големини - од традиционални занаетчии до меѓународни компании.

Преку бескомпромисен клиент ориентација е обезбедено дека побара во себе тврдење е точно: "Оние кои ќе се одлучат за FESSMANN, најдобар објект ќе добие на пазарот" За 80.000 испорачани системи за пушење, готвење, печење, печење и ладење докаже дека Повеќето од индустријата ја делат оваа проценка. Затоа, не е чудно што во моментов FESSMANN за "Најдобра слика" цената на DFV медиумска група во занает држи (последната награда 2015), беа интервјуирани за месо за преработка во текот 300.


Клучни зборови: системи за печење | Растенија за готвење | котел | Системи за ладење | чадници | генератор на чад | Целосно континуирани системи