QUPAQ
Ерхервспаркен 16
9700 Броендерслев , Dänemark
Тел:. +45 96 46 76 00
Факс: +45 96 46 76 01
контакт: Стефан Ленџијан
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://qupaq.com
Ажурирано: 20.02.2024
Член од: 01.12.2015

Можеме да се распаднеме!

Горди сме што ви ја нудиме новата генерација на автоматски дестакери. Неколку патенти и опсежни истражувања се направени во развојот на системот за отстранување на QUPAQ. QUPAQ нуди се што очекувате од вашиот денестер. Брз е, лесен за користење и единствениот декласатор на пазарот што може темелно и без напор да се исчисти.


Тагови: кригла | дански | распаѓање | Живина | мелено говедско месо | Хигиена | Хигиена и чистота | чинии | Брзо