Soehnle Industrial Solutions GmbH


_ Ние ги мериме луѓето, предметите и храната на вагата Соенл од 1868 година. Денес Soehnle Industrial Solutions е дел од меѓународно оперативниот RIVA Holding ...

Кипер Тај TECHNO ПАК GMBH


_ TIPPER TIE е светски снабдувач на машини за преработка и пакување.

КТ клип техника GmbH Германија


_ Ние го направија тоа мисија да им понудиме на нашите клиенти на најдобар можен сервис, со прва класа опрема за прва класа производи.

Индустриска услуга H&V


_ За сите вакуумски пумпи нудиме сепаратори на масло (издувни филтри) по најповолни цени. Ве молам прашајте без обврска ...

Прогресу ГмбХ


_ Прогресу ГмбХ е застапувана на европскиот пазар многу години. Нашата основна дејност е купување на користени машини од прехранбената индустрија.

Lanico инженеринг


_ Инженерските Lanico, Ото GmbH Niemsch резерви може производство линии, може да дихтување машини, flanging машини, филтер за масло, филтер за гориво, аеросол лименките, технички пакети, амортизер, специјални машини.