Ренер Кланица GmbH
Ул трговија Senfelder. 33
73453 Абтсгмунд ,
Тел:. 07366-92096-0
Факс: 07366-92096-99
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.renner-sht.de
Ажурирано: 11.04.2024
Член од: 24.06.2013

RENNER е најдобар извор на информации за поединецот и флексибилна технологија кланица - веќе во 2. Генерација.

RENNER врши на целиот спектар на производи за месарите и кланици во сите големини.

RENNER кореспондира со системите на широко барања за квалитет во однос на хигиената, благосостојбата на животните, ергономијата и ракување и безбедноста при работа.

RENNER се залага за иновативни квалитет на работа - од стабилно планирање на планирањето на проектот, навремено спроведување. Секогаш постојат индивидуалните желби и потреби на нашите клиенти во фокусот. Ова со полно работно вредност на услуги на нашите клиенти низ целиот свет.

RENNER развива, произведува и составува колење на добиток објекти во согласност со најновите технички стандарди. пропусниот опсег на моќта опфаќа до 60 добиток на час.

RENNER развива, произведува и составува свински објекти за колење во согласност со најновите технички стандарди. Опсегот на нашата наменска системи се движи до 240 свињи на час.

Ние нудиме на нашите клиенти со комплетна системи и / или под-компоненти кои се составени поединечно според барањата на клиентот и се движат перформанси.

RENNER анализираат, дизајнирани, произведени и инсталирани подвижни системи за најразлични барања во кланиците и месо. Нашите транспортни системи се обезбеди ефикасно функционирање на целото производство и логистика.

Ние ви снабдување со синџирот на транспортери, празни кука транспортери, пневматски притисок прачки, магацинот Транспортери, пневматски или вакуум пренесување системи и подвижни ленти.

PLC системи нудат поголема контрола над вашиот инвестиции.

 


Клучни зборови: пумпи за крв | Системи за пренесување на компримиран воздух | Депилационен ќотек | Транспортна технологија | Машина за пилинг на кожа | Хигиенска технологија | Транспортер со празни куки | Машини за камшикување | пневматски платформи за работа | Колење говедско месо | Говедско убивање стапица | Пруги за цевки | Колење овци | Транспортер за колење | Технологија на кланица | Свиња зашеметување стапица | Колење свињи | штали