GPS Reisacher GmbH & Co. KG


_ GPS е глобална компанија за храна технологија и пакување системи: самец машини и заврши линии, нови и користени, резервни делови, компоненти, алатки формат за термоформоване машини и лента ИСПОЛНУВАЧИ, специјални дизајни, инсталации и услуги во целиот свет.

ХРАНА-ЛИНКС Германија


_ Целиот свет на користени машини. Купете и продадете користени машини за производство на храна. Тој е многу едноставен, национално и меѓународно, без посредници. Поволни цени, повеќе профит.

MEATECH технологија за пренесување и складирање GmbH


_ Ние им нудиме на нашите клиенти сеопфатна услуга: од развој на индивидуални решенија преку испорака и инсталирање до услугата на вашите капитални добра.

WIFIT технологија за вода UG


_ WIFIT Wassertechnik UG во Хајделберг е компанија посветена на иновативен третман на вода со генератори на калцит
« почеток Претходно 10 11 12 13 14 15 16 следниот крајот »