Karcher притисок мијалник


_ KARCHER чистење под висок притисок и чистачи за месната индустрија.

Lanico инженеринг


_ Инженерските Lanico, Ото GmbH Niemsch резерви може производство линии, може да дихтување машини, flanging машини, филтер за масло, филтер за гориво, аеросол лименките, технички пакети, амортизер, специјални машини.

HEIFO GmbH & Co. KG


_ Влезот на оваа компанија беше направен од страна Портал на месо и е наменет за општи информации за информации на германскиот Fleischbranche.Die како што се името на компанијата, адреса, телефонски број, без гаранција на комплетноста и точноста. Го задржуваме правото да се промениме.

Хелмут шеф машини за пакување KG


_ Влезот на оваа компанија беше направен од Fleischportal и служи како општи информации за германската индустрија за месо.