Ribbeck GmbH


_ Целосно пакување решенија од еден извор, тоа е она што Ribbeck GmbH од 27 години.

Höcker GmbH


_ Месо куки, материјал за ракување, празни кука системи за чистење, палети камиони, кабинети и маси, отпадоци и палети.

Хајнрих GmbH


_ На Heinrich GmbH е основана пред 30 години како машина / специјален механички инженеринг компанија и оттогаш разви многу иновативни "асистенти" околу производството на колбаси и донесе на пазарот што го предизвика професионалното светско признание ...

Д. Гат Anlagenbau GmbH


_ Нашите D.Gath Anlagenbau GmbH се движи од советување и планирање на реализацијата на комплетната инсталација во согласност со специфичните потреби на клиентите во храна и површини, ќе најдеме за секоја апликација вистинското решение.

CertuFLEX


_ Компоненти од не'рѓосувачки челик за областите на процесна технологија / компоненти на добавувачот / хигиена и. Објект.