Heilemann Sicherheitstechnik GmbH


_ Ние сме водечки производител на метален прстен ткаенина и го користат за да се направи прободе производи за заштита за месо, живина и риба поправка обработка industry.We сите големи западни брендови. За дополнителни прашања јавете ни се врати како. Вашиот евра Flex - Team

Schlachthausfreund GmbH


_ Имаме долгогодишно искуство во производство и светски маркетинг на заштитна облека и опрема за месо, храна и инженеринг индустрии. Член од сопствено производство ...

bardusch GmbH & Co. KG


_ Текстил целосна услуга за секој бизнис од било која индустрија заштитна облека и заштитна облека, производи ППЕ, кревет и маса лен, перење и пеглање, контрола на прашината душеци, целосна перење материјали за болниците и домовите за стари лица, како и чиста соба облека.

Франц Mensch GmbH


_ Хигиена и заштитна облека директно од производителот. Безбедна и прифатлива квалитет за повеќе од 40 години.

Luckfiel и човекот GmbH


_ Партнер на бизнисот со храна за повеќе од 100 години. Трговија на големо месо потреба. Филијали во Берлин (Löbert и син) и Coesfeld (Athmer и Liedt)

Eventum Медиуми / медиумски услуги Рунге GmbH


_ Eventum медиуми е издавач и некоја агенција, со фокус на земјоделството. Компанијата работи во име на различни говедата, коњите и свинско здруженија. Сепак, компанијата исто така, дистрибуира корисни промотивна алатка.
« почеток Претходно 1 2 следниот крајот »