Франц Mensch GmbH


Gewerbering 20-21
86922 Eresing ,
Тел:. -08193 9393 0-
Факс: -08193 9393 40-
Е-пошта:
веб-страница:
Ажурирано: 23.02.2015
Член од: 28.02.2013

Франц Менш GmbH е долгогодишен експерт за хигиена и заштитна облека. Повеќе од 40 години, ги испорачуваме сите клучни производи што ви се потребни во однос на HACCP, IFS и PSA за хигиенско и безбедно работење.

Силен асортиман - особено за месарите и месарите.

  • ракавици
  • Смешни и престилки
  • Пункција и намалување на заштитата
  • капи
  • облека за перење HACCP
  • заштитни ракавици
  • заштита на слухот
  • Overshoes и професионални чевли
  • Обвивки и вреќи со месо
  • Прст храна skewers