Eventum Медиуми / медиумски услуги Рунге GmbH


Bergstr. 2
33803 Steinhagen ,
Тел:. 05204 998 460
Факс: 05204 998 461
контакт: Бастијан Хоне
Е-пошта: Само за регистрирани корисници
Веб-страница: Само за регистрирани корисници
Ажурирано: 13.03.2017
Член од: 08.04.2013

Eventum Media е експерт за индивидуален рекламен материјал и промотивни артикли. Клиентите кои се заинтересирани за кампања со целните групи одгледувачи на говеда, коњи и свињи можат да ја користат Eventum Media за да обезбедат долгорочно рекламирање без трошење преку рекламирање и вметнување кампањи во руралните медиуми.

Нашите медиуми нудат можност за регионално ограничени рекламни мерки (за мала чанта), но и за кампањи ширум Германија.

Тагови: работна облека | Работна облека | коњ | Говедско месо | Свиња | свињи