Paperlynen GmbH


_ Paperlynen GmbH е млада компанија од областа HO.RE.CA и ви обезбедува широк спектар на производи за еднократна употреба и еднократно и лична заштитна облека од областа на услугата за храна.

Томас Ејкер


_ Продажба на брендот SICO за Германија. Продажба на ножеви за месар и други потрошни материјали за постројки за преработка на месо - опрема за расклопување.
« почеток Претходно 1 2 следниот крајот »