Luckfiel и човекот GmbH


_ Партнер на бизнисот со храна за повеќе од 100 години. Трговија на големо месо потреба. Филијали во Берлин (Löbert и син) и Coesfeld (Athmer и Liedt)

BATANIA Директен GmbH


_ BATANIA DIRECT - угостителски и месо "резерви. Од 25 години професионално за угостителство и крвопролевање индустрија

Expondo GmbH


_ Expondo е водечки онлајн малопродажен снабдувач на храна, занаетчиски материјали и индустриски материјали. Ние се стремиме да им понудиме првокласни квалитетни производи по најниски цени на нашите клиенти.

Томас Ејкер


_ Продажба на брендот SICO за Германија. Продажба на ножеви за месар и други потрошни материјали за постројки за преработка на месо - опрема за расклопување.

ХМХ Петар Рајнланд


_ Потеклото на компанијата ХМХ Петар Рајнлднер во компанијата Хајнрих Мазер Хамбург. Традиционалниот семеен бизнис е основан во годината 1910 во Хамбург и беше една од првите компании во служба на прехранбената индустрија во ханзеатскиот град.
« почеток Претходно 1 2 следниот крајот »