Heilemann Sicherheitstechnik GmbH


Макс-Ејт Страсе 2
71665 Ваихинген / Енц ,
Тел:. 07042 9111580
Факс: 07042 9111599
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.euroflex-safety.de
Ажурирано: 23.01.2023
Член од: 24.07.2013

Како водечки производител на производи за заштита од пункција и намалување на светската индустрија за преработка на месо, риба и живина, нашиот фокус е на високо квалитетен стандард. Нашите производи штитат од исекотини и убодни рани; не може да има компромиси во квалитетот. Сите материјали се безбедни од храна и CE-тестирани. Се гледаме себеси не само како снабдувач, туку како партнер кој флексибилно реагира на глобалните проблеми на клиентите и може да понуди и професионална услуга за поправка.

Нашата подружница во Бразил е совршено сместена со најголемиот светски производител на месо и се етаблира како сигурен партнер. После 10 години, ние сме фирма како снабдувач за сите познати глобални играчи во бразилските растенија за колење и сечење.


Клучни зборови: работни престилки | забележливи ракавици и престилки | Носилка за ракавици | магнетни нараквици и престилки | ППЕ | Сервис за поправка | Намалени заштитни нараквици | Ракавици за заштита од убоди | Престилки за заштита од убоди | Туника