Creamer ножеви и алатки
Raiffeisenstrasse 15
71364 Виненден , Германија
Тел:. -07195 1808 0-
Факс: 07195-64466
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.giesser.de
Ажурирано: 11.06.2021
Член од: 10.01.2013

Creamer ножеви имаат долга традиција

GIESSER е еден од водечките производители на квалитетни ножеви и додатоци за професионални корисници во индустријата за преработка на храна, угостителство и месо.

Се должи на нивната крајно висок квалитет на алати за сечење од creamer да се користи и ценети низ целиот свет. Нашиот асортиман вклучува повеќе од 2.500 различни рака фалсификувани или печат ножеви и додатоци

вработените 100 производство на повеќе од 8.000 Професионални ножеви три локации секој ден. Во 2000 нови високо-технолошка компанија зградата во која се развива за управување, доработка, склад готови производи и логистички центар. 2003 е додаден своите производни активности за инјектирање во калапи рачки.

 


Клучни зборови: нож за коски | Касапски нож | Вилушки за месо | Месен нож | Нож за живина | Нож за месо | Нож за прободување | Заштита од убоди | Ракавици за заштита од убоди | Острење челици | Нож за колбаси и шунка | Нож за сечење