bardusch GmbH & Co. KG
Пфорцхајмер Страсе 48
76275 Ettlingen ,
Тел:. 0 72 43 - 70 70
Факс: 0 72 43 - 70 71 04
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.bardusch.de/fleischportal
Ажурирано: 23.02.2015
Член од: 22.01.2013

Работна облека за продавници месар.

Ние знаеме за вашите потреби и затоа се користат специјални критериуми на работно облека - дали контра простор, производство или ладна. Нашите HACCP облека исполнува одредени стандарди кои се барани од Директивата хигиена на храната ЕЕЗ L 175 / 1 ЕК. Хигиена гаранција благодарение изнајмување на услуги - Bardusch ви нуди комплетна услуга за текстил во пакет сеопфатен. Услугата за изнајмување вклучува сеопфатен совет, ефикасна анализа на потребите, холистички дизајн на ЦИ, набавка на текстил и нивно финансирање, собирање и испорака, перење и нега. Сите наши алишта се сертифицирани според RAL-GZ 992/3 и на тој начин обезбедуваат хигиенски совршена подготовка на работна облека во секторот за храна. Сите од еден извор. Комплементарни понуди Bardusch Покрај соодветна работна облека и предмети за лична заштитна опрема. На капа над увото и нозете, сите ние ППЕ предмети во парк. За заштита на раката што ги нудиме како Stechshutzhandschuhe нерѓосувачки челик. семеен бизнис, основана во 1871, група слободни надзор и обезбедени меѓународно околу клиенти 90.000 во текстилната целосна услуга. Bardusch нуди заштитна облека и заштитна облека за речиси секоја индустрија, вклучувајќи опрема за лична заштита, кревет и маса лен, перење алишта со сапун и пешкир точење, контрола на прашината душеци. исто така доминира Bardusch исто така, високо чувствителни дисциплини, како што се снабдувањето со перење за болниците и домовите за стари лица, на стерилен хируршки материјали во болниците и обезбедување на стерилна и деконтаминирана cleanroom облека.


Клучни зборови: работна облека | Обработка на работна облека | Работна облека за месарници | Работна облека за касапи | Работна облека за касапи | Работна облека | Заштита на слух | HACCP облека | Заштита на рацете | Кошули | Хигиена | Јакни | Облека за тезга | Заштита на главата | Облека за ладилници | Палта | Услуга за изнајмување | Чистота | Намалени заштитни нараквици | Престилки | Мрежни заштитни ракавици изработени од не'рѓосувачки челик | Текстилна услуга | Лизинг за перење алишта | Набавка на алишта