Франц Mensch GmbH


_ Хигиена и заштитна облека директно од производителот. Безбедна и прифатлива квалитет за повеќе од 40 години.

Luckfiel и човекот GmbH


_ Партнер на бизнисот со храна за повеќе од 100 години. Трговија на големо месо потреба. Филијали во Берлин (Löbert и син) и Coesfeld (Athmer и Liedt)

Eventum Медиуми / медиумски услуги Рунге GmbH


_ Eventum медиуми е издавач и некоја агенција, со фокус на земјоделството. Компанијата работи во име на различни говедата, коњите и свинско здруженија. Сепак, компанијата исто така, дистрибуира корисни промотивна алатка.

CWS-boco Германија GmbH


_ облека на сликата за месарите и касапи.

Paperlynen GmbH


_ Paperlynen GmbH е млада компанија од областа HO.RE.CA и ви обезбедува широк спектар на производи за еднократна употреба и еднократно и лична заштитна облека од областа на услугата за храна.