BATANIA Директен GmbH


_ BATANIA DIRECT - угостителски и месо "резерви. Од 25 години професионално за угостителство и крвопролевање индустрија

Гастрополис24 Ltd


_ Gastropolis24 е ваша пошта и дистрибутер на угостителски услуги во Европа.

Expondo GmbH


_ Expondo е водечки онлајн малопродажен снабдувач на храна, занаетчиски материјали и индустриски материјали. Ние се стремиме да им понудиме првокласни квалитетни производи по најниски цени на нашите клиенти.

Томас Ејкер


_ Продажба на брендот SICO за Германија. Продажба на ножеви за месар и други потрошни материјали за постројки за преработка на месо - опрема за расклопување.
« почеток Претходно 1 2 3 следниот крајот »