афион GmbH


_ Ние сме донатори иновативни решенија и да ви помогне не само во економскиот конверзија на вашата актуелна хигиенски барања за обезбедување на квалитет. Ние сме среќни да ве известам за слабостите во хигиенски производи, оперативни и персоналот.

nita хигиена GmbH


_ Вашиот иновативни донатори решение за производство и испорака на производи за да влијаат на хигиената во прехранбената индустрија одржлив позитивен.

REICH GmbH


_ Reich Fördertechnik GmbH со седиште во Großkarolinenfeld произведува сложени, индивидуални транспортни системи за месната и живината ...

Rudolf Schad GmbH & Co. KG


_ Повеќе од 50 години постојан партнер за трговија и индустрија. Закачување, врзување, пребивање, брусење, пила. Традицијата обврзува!

Ehrenfels Isoliertüren GmbH


_ Изолациони вашиот месар и / или месна индустрија. Фрижидер врати, операционата сала врати, ротирачки врати, врати фрижидер, замрзнувач врати, од нерѓосувачки челик, тоалет врати.

BU-HO-ПЛАСТ


_ Нашата експертиза во месната индустрија, е тавани и ѕидни облоги, облоги за замрзнување соби и ладни простории, ѕидови и подови.

WERIT Kunststoffwerke W. Schneider GmbH & Co. KG


_ Werit Kunststoffwerke W. Schneider GmbH & Co.KG е основана во 1949 година. Повеќе од 600 вработени работат на девет локации низ цела Европа.
« почеток Претходно 1 2 3 4 5 следниот крајот »