Бернер Ладенбау ГмбХ & Ко КГ


Wersener Landstr. 82
49076 Оснабрик ,
Тел:. + 49 541 12164-0
Факс: + 49 541 12164-199
Е-пошта:
веб-страница:
Ажурирано: 23.09.2014
Член од: 23.09.2014

Клучни зборови: бројач за месо | Ладилен шалтер | Бројач за колбаси