NIEROLEN служба und Vertriebs GmbH


_ Производител на пластични фолии од полиетилен, особено другар и лизгачки врати, обложување на зидови елементи (бик бар), сечење поддржува за сечење маси и контра блузи

Кул решение GmbH


_ Сервис шалтери, мултиплексирани кабинети за употреба со CO2, Вол Покажи случаи, специјални ладење единици, студени соби, длабоко замрзнување, вентилаторот за ладење, сушење алишта, полначи.

BATANIA Директен GmbH


_ BATANIA DIRECT - угостителски и месо "резерви. Од 25 години професионално за угостителство и крвопролевање индустрија