Машини за месната индустрија и месарот. Сите германски производители на машини, опрема, како и опрема на користени и нови машини за вашиот месар колење, трговија месо, кланицата или месната индустрија.

Bizerba SE & Co. KG


_ Bizerba им нуди на клиентите од трговијата, трговијата, индустријата и логистичкиот сектор светско единствено решение за портфолио на хард-и софтвер околу централната големина "тежина" ...

Хајнрих Фреј Maschinenbau GmbH


_ За повеќе од 60 години ние сме биле за производство на специјални машини за прехранбената индустрија. Вакуум полнила, пополнување клипот, колбаси линии, погодност храна линии и модули, додатоци, контроли - PC софтвер.

Поли-клип систем GmbH & Co.


_ Најголемиот опсег на машини за клип во светот - автоматски, полуавтоматски, рачни, периферни уреди, автоматизација. Оригинални потрошен материјал - клипови, јамки, етикети, торбички.

Ренер Кланица GmbH


_ RENNER е најдобар извор на информации за поединецот и флексибилна технологија кланица - веќе во 2. Генерација. RENNER кореспондира со својата богата објекти барањата за квалитет во однос на хигиената, благосостојбата на животните, ергономијата и ракување и безбедноста при работа.

Рајмунд Бек KG


_ BECK алуминиумски клипови претставуваат вистинска алтернатива за конвенционалните производи на пазарот и да се убедат во нивната компатибилност со многу Клиперс маса, полу и целосно автоматски. Исто така, нуди Бек клип систем пневматски еден стригач и Клипер маса.

MHS-сечење технологија GmbH


_ Ние сме производител на дискот и служат пили и dicing машини, алати и опрема.

Густав Ehlert GmbH & Co.


_ Ehlert е прометот на големо со месар материјали и потребите на производството на храна.
« почеток Претходно 1 2 3 4 5 6 7 следниот крајот »