Нови или користени машини за отстранување и уништување на месо. Сите водечки производители и добавувачи или дистрибутери се обраќаат од Германија.

Вебер Maschinenbau GmbH Breidenbach


_ Вебер групацијата е една од водечките компании во машинското инженерство во индустријата за преработка на месо и сирење. Вебер портфолиото вклучува лизгачи, машини за пакување, кожарници, роботика на храна и многу други производи.

ЕСА - Шмид & Wezel GmbH


_ подобро познат во професионалните кругови под името на брендот на ЕФА е Шмид & Wezel GmbH од 1934 светот со комплетна програма машина за колење и butchering многу успешна меѓу лидерите на пазарот во сегментот.

Рудолф Шад GmbH & Co.KG


_ За повеќе од 50 години & nbsp; вашиот солиден партнер за трговија и индустрија. Виси, обврзувачки, патот до противничката мрежа, брусење, пила. Обврзана со традиција!

МАЈА фабрика за машини Херман Шил GmbH


_ За повеќе од 60 години развива, произведува и продава МАЈА icemaker и преработка на месо машини.

BAADER Германија


_ Од 1919 Бадер е водечки глобален производител и снабдувач на иновативни опрема и решенија за обработка на преработка на риба, за обработка на живина и месо ...

HFM машини Преработка на месо


_ HFM машини за преработка на месо, компетентен и сигурен партнер на тема користи Metzgereimaschinen.

Аукции за месната индустрија


_ Како он-лајн аукција, ние аутираме цели месни индустрии, фабрики, производствени линии, машини, опрема и системи за производство на месо и колбаси производи во Германија, Австрија и Швајцарија ...
« почеток Претходно 1 2 следниот крајот »