МАЈА фабрика за машини Херман Шил GmbH
Туластрасе 4
77694 Кел-Goldscheuer ,
Тел:. + 49 7854 184-0
Факс: + 49 7854 184-244
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: https://www.maja.de
Ажурирано: 13.10.2022
Член од: 10.10.2012

Од август 2018, MAJA е дел од групата MAREL, водечки светски снабдувач на напредни системи за обработка и услуги за индустријата за живина, месо и риба.

MAJA-Maschinenfabrik развива, произведува и продава машини за прехранбената индустрија. Палетата на производи вклучува машини за дериндирање, машини за кожење, машини за кора за риби и живина и машини за сечење, особено системи за делење месо со точна тежина. Покрај тоа, креаторите на мраз ја комплетираат палетата производи, кои главно се користат за производство и ладење на храна. За повеќе од 60 години е во фокусот на МАЈА економски и безбедна работа за трговија и индустрија, касапи ". Во оваа цел, ние ги усогласат нашите активности во таа насока ние самите мерка! Околу светот, повеќе од 30.000 машини на МАЈА се користат секој ден, некои нон-стоп. Заедно со строга ориентација кон клиентите и соодветно знаење, МАЈА стана неизоставен дел од синџирот на вредности при ракување и преработка на храна. Ние сме на лице место за нашите клиенти во глобална мрежа на дилери, како и подружници во Франција и САД.


Клучни зборови: машини за слабеење | Машини за кожа | Дериндер | Дерининг машини | Скинер | Машини за кожа | Производител на мраз со скала