Аукции за месната индустрија


Walkmühlstraße 32
65232 Taunusstein ,
Тел:. + 49 (0) 6128 / 8597497
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: https://shop.fleischbranche.de/product-category/fleischereimaschinen/versteigerung-auktionen/
Ажурирано: 04.05.2020
Член од: 28.11.2012

Како он-лајн аукција, ги наддаваме целата месна индустрија, фабрики, производни линии, Опрема, месарници, кланици, Машини и системи за производство на производи од месо и колбаси во Германија, Австрија и Швајцарија.

Hammer_Auctions_Auctions_Icon_Kopie.png

Со задоволство би ве советувале лично на 06128/8597497

Клучни зборови: аукција на машини за касапи | Месна индустрија | Опрема за касапи преку интернет аукции | кланица