Нови или користени преработка на месо машини како што се колбаси пополнување машини и Клиперс изнајмување или купување од сите германски производителите и трговците.

Хајнрих Фреј Maschinenbau GmbH


_ За повеќе од 60 години ние сме биле за производство на специјални машини за прехранбената индустрија. Вакуум полнила, пополнување клипот, колбаси линии, погодност храна линии и модули, додатоци, контроли - PC софтвер.

Поли-клип систем GmbH & Co.


_ Најголемиот опсег на машини за клип во светот - автоматски, полуавтоматски, рачни, периферни уреди, автоматизација. Оригинални потрошен материјал - клипови, јамки, етикети, торбички.

Рајмунд Бек KG


_ BECK алуминиумски клипови претставуваат вистинска алтернатива за конвенционалните производи на пазарот и да се убедат во нивната компатибилност со многу Клиперс маса, полу и целосно автоматски. Исто така, нуди Бек клип систем пневматски еден стригач и Клипер маса.

Пропуст-REX Fleischereimaschinen GmbH


_ Со повеќе од 50 години искуство со средна големина компанија е од Spessart еден од основачите на месарот механички инженеринг во Германија.

Алберт Handtmann Maschinenfabrik GmbH & Co.


_ Handtmann е водечки производител на полнење и делење на системи за обработка на храна, која се залага за перформанси и сигурност. Главните функции на системите се полнење, делење, прегради, дозирање, обликување и ко-истиснување.

Кипер Тај TECHNO ПАК GMBH


_ TIPPER TIE е светски снабдувач на машини за преработка и пакување.

Schlachthausfreund GmbH


_ Имаме долгогодишно искуство во производство и светски маркетинг на заштитна облека и опрема за месо, храна и инженеринг индустрии. Член од сопствено производство ...
« почеток Претходно 1 2 3 следниот крајот »