Колбас пополнувачи, како што вакуум пополнување, колбаси и притиска Wurstsptritzen за месната индустрија и индустријата за месо од германските производители и трговци.

Хајнрих Фреј Maschinenbau GmbH


_ За повеќе од 60 години ние сме биле за производство на специјални машини за прехранбената индустрија. Вакуум полнила, пополнување клипот, колбаси линии, погодност храна линии и модули, додатоци, контроли - PC софтвер.

Пропуст-REX Fleischereimaschinen GmbH


_ Со повеќе од 50 години искуство со средна големина компанија е од Spessart еден од основачите на месарот механички инженеринг во Германија.

Albert Handtmann Maschinenfabrik GmbH & Co. KG


_ Хандман е водечки светски производител на системи за полнење и порција за прехранбената индустрија. Флексибилните решенија за процеси се погодни за месо и колбаси, печива, млечни производи, риба, храна за домашни миленици, кондиторски производи, вегетаријанска / веганска и други апликации.

Schlachthausfreund GmbH


_ Имаме долгогодишно искуство во производство и светски маркетинг на заштитна облека и опрема за месо, храна и инженеринг индустрии. Член од сопствено производство ...

VEMAG Maschinenbau GmbH


_ Репродуцира квалитет во совршено вклопување тежина. VEMAG машини за производство на вашите производи сигурно и постојано.

Фридр Дик ГмбХ & Ко КГ


_ Ние нудиме низа професионални ножеви за готвачи и месари. Како соодветен додаток, неопходните помагачи: острење челици, алати, полнила за колбаси и машини за мелење.

Индустриска услуга H&V


_ За сите вакуумски пумпи нудиме сепаратори на масло (издувни филтри) по најповолни цени. Ве молам прашајте без обврска ...
« почеток Претходно 1 2 следниот крајот »