Нови или користени преработка на месо машини како што се колбаси пополнување машини и Клиперс изнајмување или купување од сите германски производителите и трговците.

КТ клип техника GmbH Германија


_ Ние го направија тоа мисија да им понудиме на нашите клиенти на најдобар можен сервис, со прва класа опрема за прва класа производи.

Индустриска услуга H&V


_ За сите вакуумски пумпи нудиме сепаратори на масло (издувни филтри) по најповолни цени. Ве молам прашајте без обврска ...

Прогресу ГмбХ


_ Прогресу ГмбХ е застапувана на европскиот пазар многу години. Нашата основна дејност е купување на користени машини од прехранбената индустрија.

BEEKETAL


_ Малиот опрема од А-Z. Knochenbandsäge, мелење опрема, Vakuumiermaschinen, колбас филер, месо брусилки, колбас Клипер, сечење и многу повеќе.

Рајмунд Бек KG


_ BECK алуминиумски клипови претставуваат вистинска алтернатива за конвенционалните производи на пазарот и да се убедат во нивната компатибилност со многу Клиперс маса, полу и целосно автоматски. Исто така, нуди Бек клип систем пневматски еден стригач и Клипер маса.