Хајнрих Фреј Maschinenbau GmbH
Фишерстрасе 20
89542 Herbrechtingen , Германија
Тел:. + 49 (0) 7324 / 172 0-
Факс: + 49 (0) 7324 / 172 44-
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.frey-maschinenbau.de
Ажурирано: 12.11.2021
Член од: 10.10.2012

SВо текот на 70 години, Heinrich Frey Maschinenbau GmbH е еден од водечките светски производители на машини за полнење во прехранбената индустрија. Во третата генерација, Мартин Фреј и Хајнрих Фреј ја продолжуваат средната компанија. Хајнрих Фреј Машиненбау ГмбХ е присутен во повеќе земји во светот на 80.

Како решавање систем Фреј ви нуди широк избор на додатоци на линијата Хамбург со кружни shaper до колбас машина и многу повеќе. се движи машината портфолио од мали клипот филер со 20 литар на индустриски вакуум stuffer со 11.000 kg теоретски капацитет за полнење на час. Машините се погодни за мали и Мецгер за индустриското производство на храна.

Директен контакт и постојана комуникација со нашите клиенти е наш врвен приоритет. Ние сме секогаш со квалитет и брза услуга. За нашата глобална дистрибутер мрежа обезбедува-сајт.


Клучни зборови: линии и модули за храна за погодност | Дозирање | Коекструзија | Клипно полнење | Клипови за полнење машини | Факултативна опрема и додатоци | Вакуумско полнење | Вакуум машини за полнење | Волкот | Линии за колбаси