EFA - Schmid & Wezel GmbH


Maybachstr. 2
75433 Маулброн ,
Тел:. 07043 102 0
Факс: 07043 102 78
контакт: Петар Merkt
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.efa-germany.de
Ажурирано: 24.08.2023
Член од: 27.01.2014

Schmid & Wezel GmbH може да се осврне на успешната историја на компанијата. Основани во 1919 година, традиционалните брендови BIAX се етаблираа низ целиот свет од 1921 година и EFA од 1934 година. Компримиран воздух и електричен алат БИАКС, флексибилни шахти и алатки од тврд метал, како и машини за преработка на месо ЕФА претставуваат области на производи од корпоративната група со 3 локации.

А солидна основа е широк спектар на клиенти од индустријата и занаетчиството од различни индустрии. Нашите BIAX алатки се најде употреба во многу области на браварска. палета на производи на ЕФА е од суштинско значење во кланиците и за сечење месо, риба и живина.

Задоволството на клиентите е целта и најважната движечка сила за постојана иновација и квалитет. Предностите на Maschinenfabrik Schmid & Wezel GmbH се решенија засновани на потреби во висок квалитет на производот и индивидуална услуга за клиентите.

Искуството, компетентноста и идеите ги направија Schmid & Wezel GmbH една од водечките меѓународни компании во различни сегменти на пазарот со децении.

DIN ISO потврдија од 1997, формиран со современи машини и за 100 активни професионалци во современата корпоративна структура, ние сме во потрага напред кон нови предизвици и се сигурни во иднина.

Ако се заинтересирани ве повикуваме за повеќе информации посетете ја нашата веб-сајтови.

 


Клучни зборови: зачудувачки | Видов | Колење | Клешти | Демонтирање
X