Сите употребувани дилери за месарници нудат употребувани минерали, касапи, полнила, коски, клишери за колбаси, секачи и др. Од решенија за касапи. Купете евтини или продадете тука.

Купо GmbH


_ Ние се справиме со нови и користени машини. Користените машини се реконструираат на барање на клиентот и се продаваат со гаранција.

Андреас Ерлер - стечајна стока24


_ Стечајна стока / користени машини

HFM машини Преработка на месо


_ HFM машини за преработка на месо, компетентен и сигурен партнер на тема користи Metzgereimaschinen.

Центри за мерење на тежината


_ Продажба / сервис за системи за мерење, филети, вакууммери и етикети

К + G ВРЕМЕТО GmbH


_ К + G ВРЕМЕТО GmbH произведува најдобар квалитет, така што ќе може да се произведе со најдобар квалитет.

Индустриска технологија Jostkleigrewe


_ - Изградба на машини, системи и уреди-производство на нашата сопствена работилница за најновата машина со стандардна монтажа, склопување-одржување - конверзии - заварување конструкции-ЦПУ мелење-свртување ЦПУ