Сите добавувачи и производители на грил за електрична енергија или јаглен, како и фрижири или печење за месар или касапи. Евтин нов или користен купи тука.

Касел месо GmbH


_ Fleischereibedarf големо, угостителска опрема, опрема на продавници за храна, сирење одделенија, риба одделенија, ние постави директен продажби, сите само за сечење на месо и одлуки колбаси, директивите на ЕУ советување, имаме се. За кланицата и за ловецот

Фриц Raulwing GmbH & Co.


_ Ние сме моќни дилер за производи за широка потрошувачка за преработка на храна растенија како што се Месо и месни производи, ресторани и снабдувач. Нашиот асортиман вклучува повеќе од 2500 производи од сите видови - од производи за чистење на големи машини.

Рудолф Fehrmann GmbH & Co.


_ Фер човек стои името од 75 години на експертиза и партнерство за преработка на месо. Ние сме третата генерација водени во прометот на големо со месар, угостителство, масовно потрошувачите, лица даватели на услуги и пекара.

Beyerbach GmbH


_ Преку софистициран спектар на големо на не-храна и прехранбени продукти за колење, преработка на месо и угостителски бизниси ќе се прва класа производи на располагање, 100 знаења години индустрија и моќен тим за успехот на вашата компанија на страна.

Hoja Maschinenbau.Metallbau GmbH


_ Hoja Храна ТЕЦ обезбедува Bratlinien пред за ќофтиња, ќофтиња, стек, пилешки, котлети, исечени, зеленчук, палачинки, компир палачинки. Понатаму, исто така, Nachgartunnel, Пети поранешните, Хамбургер Поранешниот, заштита од гребење, скара модел итн
« почеток Претходно 1 2 3 4 следниот крајот »