Контакт грил за месо од водечки производители и добавувачи во Германија за вашиот месар / месар или месната индустрија нови или користени и евтини.

Флејшер шопинг АГ


_ На FAG нуди широк спектар на производи, исто така, голема разновидност на производи и бренд. Постојана контрола и интензивна размена со нашите клиенти ни ја дава можноста да одговорат веднаш и да се адаптираат нашата палета на производи од вашите желби.

Касел месо GmbH


_ Fleischereibedarf големо, угостителска опрема, опрема на продавници за храна, сирење одделенија, риба одделенија, ние постави директен продажби, сите само за сечење на месо и одлуки колбаси, директивите на ЕУ советување, имаме се. За кланицата и за ловецот

Fritz Raulwing GmbH & Co. KG


_ Ние сме ефикасен малопродажник на добра за широка потрошувачка во компании за преработка на храна, како што се касапи, ресторани и угостители. Нашата палета вклучува над 2500 артикли од сите видови - од средства за чистење до големи машини.

Рудолф Ферман ГмбХ & Ко КГ


_ Фер човек стои името од 75 години на експертиза и партнерство за преработка на месо. Ние сме третата генерација водени во прометот на големо со месар, угостителство, масовно потрошувачите, лица даватели на услуги и пекара.
« почеток Претходно 1 2 3 4 следниот крајот »