Butchering машини и опрема, како што инјектори и чаши, како и производители на опрема и дистрибутери за вашиот месар и месната индустрија нови / се користи за купување.

Пропуст-REX Fleischereimaschinen GmbH


_ Со повеќе од 50 години искуство со средна големина компанија е од Spessart еден од основачите на месарот механички инженеринг во Германија.

SCHRÖDER Maschinenbau GmbH & Co. KG


_ Како средна компанија, SCHRÖDER Maschinenbau е со седиште во Вертер во Источна Вестфалија повеќе од 50 години. Компанијата е дел од одделот за FoodTech на корпорацијата JBT од 2018 година ...

VAKONA GmbH


_ VAKONA вакуум Менг-мешање и масажа. Откријте квалитет ...

Glass GmbH & Co. KG


_ Производителот на пловни објекти машини, имаме развиено посебен производител машина.

Дорит DFT месо машини за обработка GmbH


_ Индивидуално прилагодени на потребите и оперативните барања на своите клиенти, гарантира Дорит DFT месо машини за обработка GmbH со својот широк спектар на производи и за идеалниот тип на машина и длабочина, врз основа на децении искуство советување.

Индустриска услуга H&V


_ За сите вакуумски пумпи нудиме сепаратори на масло (издувни филтри) по најповолни цени. Ве молам прашајте без обврска ...

Прогресу ГмбХ


_ Прогресу ГмбХ е застапувана на европскиот пазар многу години. Нашата основна дејност е купување на користени машини од прехранбената индустрија.
« почеток Претходно 1 2 3 следниот крајот »