Glass GmbH & Co. KG
Франкфуртер Weg 28
33106 Падерборн ,
Тел:. +49 05251 / 77991-0
Факс: +49 5251 / 77991-77
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.glass-maschinen.de
Ажурирано: 20.11.2020
Член од: 10.10.2012

Стакло - Made in Germany

СТАКЛО компанијата разви преку постојан развој од страна на производителот на пловни објекти машини за специјални машини кои се засилува во производството на индустриски машини и во планирањето на нова опрема денеска. Дури и по промената на генерации, традиционалните вредности на издржливост и цврстина со најновите техники, репер за хигиена и ISO 9001 контролирано производство процеси понатаму ќе се проширува, како основа на нашата политика на компанијата.

машина програма:

Агитатори за сувомеснати индустрија, хемиски и фармацевтски компании како што се:
бавно водење мешање единици за исклучително нежна задачи мешање.

Со голема брзина emulsification, Allround миксер за мешање рефус материјали, Сад за мешање растенија; целосно автоматски, Комбинирани машини од нежни миксер и емулгатор, Лабораторија мешање на растенијата, Индустрија-вок, Машини за преработка на месо: Машини за производство на варен шунка, Машини за производство на пулпа во индустрискиот сектор.

Клучни зборови: Загреан котел со агитатор | Месарници | Инјектор | Тамблер за ладење | Маринатер | Машина за мешање | Месарници | Миксер | Се распаѓа | Производствени погони за месна индустрија | Миксер со голема брзина | Шницел печат | Стекер | Стикер користен | Тамблер | Вакуум мешалка