ROSE месо GmbH


Mantell-Str. 4
33165 Lichtenau ,
Тел:. 05295-266 49-0
контакт: Dipl.-ing. Хенри Роуз
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.rose-fleischtechnik.de
Ажурирано: 02.05.2014
Член од: 26.11.2012

Нашата компанија има за реализација на целта на целосна растенија и опрема за месната индустрија и занает месар, особено за мелење, сечење, мешање, варење, пржење и вакуум амбалажа на производи од месо. Ние се обрне посебно внимание на оптимална интеграција на машини во процесот на производство на нашите клиенти, ефикасно поврзување помеѓу машини и контрола на целиот систем.

За следниве области, ние нудиме готови решенија:

 • варен колбаси
 • Варен колбас производство,
 • дефинирани сечење месо во коцки, ленти, чипс и
 • Производство на храна за домашни миленици,
 • Автоматизирано производство на јадења со месо (готвење, печење, мешање)
  • серија системи
  • континуиран систем, како што се пареа тунели, Brattunnel, Kontikocher
 • Специјални апликации во секторот за месо
  • Мерење (свежина, тип на месо, pH, L-вредност, итн)

Освен ако нашите партнери не ја нудат саканата технологија, ние развиваме и градиме индивидуални решенија за вас.   

"Континуирано подобрување" е нашата програма :. производни процеси се да работи континуирано, dhmöglichst малку серија процеси каде каде континуирано производство не е можно, машината треба да бидат поврзани, така што рачна работа помеѓу индивидуално производство чекори се избегнува и исклучување е автоматски.

Ние работиме за да ги подобриме нашите дневни активности, нашите производи и Leistungsprogramnm постојано да се секогаш и засекогаш да биде во можност да обезбеди уште повеќе перформанси за нашите клиенти. Ние сакаме да соработуваме со нашите клиенти постојано во текот на долг временски период и се од нас направи нешто за да се направи тоа подобро и подобро ...

Клучни зборови: печено | Дозирање | Фино мелење | Промовирај | Готвење | Мешање | Да сече