MADO GmbH


Мајбахстрасе 1
Д-72175 Dornhan ,
Тел:. Телефон (07455)-931 0
Факс: Факс: (07455) 22 63
контакт: Кристијан Хенинг, Даниел Димитров
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.mado.de
Ажурирано: 07.05.2018
Член од: 19.02.2013

Добрата репутација е обврска Повеќе од 50 години, Мадо е посветен на високо чувствителната месна индустрија, трговијата со касапи, месарници, супермаркети и ресторани. Машините за обработка на месо MADO означуваат: Квалитет, перформанси, трајна вредност, одржливост, заштеда на трошоци и подобрување на квалитетот на производот. Машините за преработка на месо MADO се меѓу водечките производи во индустријата ширум светот. Бројни патенти зборуваат сами за себе. Хигиенската конструкција MADO е поговорна. Сите машини се во согласност со упатствата за хигиена бр. EN 1672-2 и барањата на HCCP. Сите машини се произведени и проверени за нивната безбедност според DIN 2006 / 42EG. Во целиот развој и производство на машини за обработка на месо MADO, фокусот е насочен кон корисникот. Постојан дијалог со нашите корисници доведува до подобрувања и решенија на системот со јасна единствена продажна точка за подобрување на квалитетот на производот во дневното производство и преработка на храна и суровини. Тестовите и испитувањата на машините пред сериското производство и постојаните контроли на квалитетот за време на производството на машината ја гарантираат веродостојноста на нашите производи на највисоко ниво. Асортиманот на машини вклучува: мелници за месо, машини за мелење екструдер, индустриски брусилки, секачи, индустриски секачи, ленти за пила, машини за острење, системи за разделување, заштеда на енергија за разладување, вакуум-мешалки за мешање, миксери со вбризгување на пареа, миксери за салати и сувомесни производи, машини за обработка на месо, момчиња за кисела храна, инјектори, специјални машини. MADO одржува систем за управување со квалитет и е сертифициран според DIN EN ISO 9001.


Клучни зборови: ленти пили | Тамблер за заштеда на енергија | Екструдервулф | Машини за преработка на месо | Мелници за месо | Индустриски секач | Индустриски брусилки | Инјектори | Секач | Миксер за салата и деликатеси | Миксер со вбризгување на пареа | Момче кисела | Системи за порција | Апарати за острење | Специјални машини | Апарати за масажа со количина на вакуум