Индустриска услуга H&V


Ам Хагттл 15
79117 Фрајбург во Брајсгау ,
Тел:. 0761-881459-0
Факс: 0761-881459-22
контакт: Волфганг Хан
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.hv-industrieservice.de
Ажурирано: 07.09.2023
Член од: 07.03.2013

За сите вакуумски пумпи нудиме сепаратори на масло (издувни филтри) по најповолни цени. Ве молиме прашајте без обврска!

Нашата млада компанија е специјализирана за трговија со високо квалитетни индустриски филтри од избрани производители како што се Mann & Hummel и Filtrec (хидраулични филтри). Ние носиме филтри за воздух, филтри за масло, издувни филтри и хидраулични филтри во нашата палета. Ние ги цениме одржливиот менаџмент, еколошките принципи и социјалната посветеност. Нашата филозофија е дека ние се занимаваме само со квалитетни производи од реномирани производители. Немаме ефтин увоз од земји кои не ги почитуваат човековите права и детскиот труд за немири. Фокусот е на клиентот и неговите потреби. Комбинацијата на тесна корпоративна структура и конзистентно минимизирање на трошоците ни овозможуваат да бидеме општествено посветени од една страна и сепак да ви понудиме пристапни цени од друга страна. Ние сме сигурни и испорачуваме брзо. Ние ќе бидеме воодушевени ако имате доверба во млада компанија, нема да ве разочараме.

НОВО: Веб-продавница со сите филтри за вакуумски пумпи во најдобра цена: www.luftentölelemente.de


Клучни зборови: кутии за одмастување | Филтри | Filtrec | Хидраулика | хидрауличен филтер | Индустриски филтри | Лејболд | Кутии за одвод на воздух | Сепаратори за воздух/масло | филтер за воздух | Мале | човек | човек+бумбар | сепаратор за масло | Филтер за масло | Ритшле | вакуум пумпи