Дорит DFT месо машини за обработка GmbH


Андреас-Бечдолф-ул.1
73479 Елванген ,
Тел:. + 49 (0) 7961 93 39 40
Факс: + 49 (0) 7961 93 39 415
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.dft-gmbh.de
Ажурирано: 22.01.2024
Член од: 01.10.2015

Dorit-DFT Fleischereimaschinen GmbH – компетентност во технологијата на лекување и повеќе

Опсегот на машини и услуги понудени од Dorit-DFT Fleischereimaschinen GmbH се залага за децениско искуство во секторите за преработка на месо и риба. Инјекторите за кисели краставички од сите видови – почнувајќи од машините со дванаесет игли за инјектирање до бројка од 306 игли – се интересни за компании од сите големини.

И нашиот асортиман на вакуумски садови, системи за солење, мешање и маринирање не ги привлекува само месарниците, рестораните и големите компании за преработка на месо: Нашите разновидни машини се користат дури и во производството на кондиторски производи и мусли. Волуменот на барабанот од 25 до 7500 литри - што може да се комбинира со модерна технологија за ладење - го покажува нивниот целосен опсег на капацитети. Системите за преработка на саламура, пресите за суровини и варени суровини, калапи од не'рѓосувачки челик и преси за покривање на калапи, како и разни специјални машини од секаков вид, ја комплетираат широката палета на стоки. Компетентните совети и планирањето на целосни производни процеси се непогрешлив заштитен знак на нашата компанија. Нашиот внатрешен технички центар е достапен за нашите клиенти за тестови на производи под стручно водство. Dorit-DFT Fleischereimaschinen GmbH го снабдува целиот светски пазар со машини и резервни делови преку своите претставници во земјата и гарантира компетентна, брза и сигурна обработка на нарачките.


Клучни зборови: преса за сланина/шунка | рачни инјектори | Машини за масажа и мешање | инјектори за кисели краставички | машини за вбризгување сол