Сите германски производители, дистрибутери и добавувачи на Mengmaschinen, миксери, вакуум и Kühltumblern вашиот месар, кланица, месната индустрија и трговија на храна.

HFM машини Преработка на месо


_ HFM машини за преработка на месо, компетентен и сигурен партнер на тема користи Metzgereimaschinen.

К + G ВРЕМЕТО GmbH


_ К + G ВРЕМЕТО GmbH произведува најдобар квалитет, така што ќе може да се произведе со најдобар квалитет.

KILIA Малиот и специјални Машини Фабрика GmbH


_ Kilia, за повеќе од 75 години - квалитет и иновации од северна Германија.