Сите германски производители и добавувачи на меки сепаратори и шредери за колбаси, месо и коски во преработка на месо.

Стакло GmbH & Co.


_ Производителот на пловни објекти машини, имаме развиено посебен производител машина.

Кипер Тај TECHNO ПАК GMBH


_ TIPPER TIE е светски снабдувач на машини за преработка и пакување.

Frontmatec хигиена GmbH


_ Frontmatec Hygiene GmbH - Инжинерска канцеларија за хигиена и прехранбена технологија. Прилагодени решенија за хигиена и автоматизација за прехранбената индустрија и другите хигиенски индустрии, како и за снабдувачката индустрија.

BAADER Германија


_ Од 1919 Бадер е водечки глобален производител и снабдувач на иновативни опрема и решенија за обработка на преработка на риба, за обработка на живина и месо ...

H & V индустријата на услуги


_ Трговија на големо и трговија на мало со сепаратори за масло, воздух, одстранување на маслото и филтри за воздух од Ман и Хумел за сите вакуумски пумпи (на пример, Буш, Rietschle итн) и компресори. НОВО: Веб продавница со сите филтри за вакуум пумпи во најдобра цена !! (Www.luftentölelemente.de)

ROSE месо GmbH


_ Процесот за сечење, ultrafine мелење, печење, врие, мешање, комбинирање. За следните области, ние нудиме целосни решенија: производ feed, дозирање, производ за обработка, празнење, промоција, Мерка - контрола - контрола, извонредни.

PVS Systemtechnik GmbH


_ Ние сме специјализирани во прехранбената индустрија. Ние ги развиваме иновативни системи за сечење на новата генерација.
« почеток Претходно 1 2 следниот крајот »