Се користи или нов Feinstzerkleinerer за производство на колбаси. Водечките производители како што се Tipper Tie, Карл Шнел, Стефан, KS и PVS од Германија бараат и најдете тука!

Glass GmbH & Co. KG


_ Производителот на пловни објекти машини, имаме развиено посебен производител машина.

Кипер Тај TECHNO ПАК GMBH


_ TIPPER TIE е светски снабдувач на машини за преработка и пакување.

ROSE месо GmbH


_ Процесот за сечење, ultrafine мелење, печење, врие, мешање, комбинирање. За следните области, ние нудиме целосни решенија: производ feed, дозирање, производ за обработка, празнење, промоција, Мерка - контрола - контрола, извонредни.

PVS Systemtechnik GmbH


_ Ние сме специјализирани во прехранбената индустрија. Ние ги развиваме иновативни системи за сечење на новата генерација.

Аукции за месната индустрија


_ Како он-лајн аукција, ние аутираме цели месни индустрии, фабрики, производствени линии, машини, опрема и системи за производство на месо и колбаси производи во Германија, Австрија и Швајцарија ...

Maschinenfabrik KG Seydelmann


_ Секачи, миксери, брусилки, емулгатори и целиот производни линии: господар месар и индустриска производителите на месо од сите големини работат најдете во Maschinenfabrik KG Seydelmann соодветни машина. Се одлучат за најдобрата технологија која машина има да понуди.