Машини за сечење, индустриски slicer, сечење, колбаси и месо Машини за сечење и други преработка на месо машини, исто така и за месната индустрија, да се спореди, со цел тука.

Бизбера СЕ & Ко КГ


_ Bizerba им нуди на клиентите од трговијата, трговијата, индустријата и логистичкиот сектор светско единствено решение за портфолио на хард-и софтвер околу централната големина "тежина" ...

Вебер Maschinenbau GmbH Breidenbach


_ Вебер групацијата е една од водечките компании во машинското инженерство во индустријата за преработка на месо и сирење. Вебер портфолиото вклучува лизгачи, машини за пакување, кожарници, роботика на храна и многу други производи.

TREIF Maschinenbau GmbH


_ TREIF слушнале за повеќе од 60 години меѓу водечките меѓународни компании во областа на сеча на шумите технологија. се развиени и произведени ефикасна, клиент-ориентирани решенија за сечење занает, супермаркети и индустријата.

Frontmatec хигиена GmbH


_ Frontmatec Hygiene GmbH - Инжинерска канцеларија за хигиена и прехранбена технологија. Прилагодени решенија за хигиена и автоматизација за прехранбената индустрија и другите хигиенски индустрии, како и за снабдувачката индустрија.

BEEKETAL


_ Малиот опрема од А-Z. Knochenbandsäge, мелење опрема, Vakuumiermaschinen, колбас филер, месо брусилки, колбас Клипер, сечење и многу повеќе.
« почеток Претходно 1 2 3 следниот крајот »