Германија водечките производители, дилери и добавувачи на Metzgereimaschinen како месо машина, мелница за месо и колбаси slicer за месо индустрии. Споредба на шеми тука!

Maschinenfabrik KG Seydelmann


_ Секачи, миксери, брусилки, емулгатори и целиот производни линии: господар месар и индустриска производителите на месо од сите големини работат најдете во Maschinenfabrik KG Seydelmann соодветни машина. Се одлучат за најдобрата технологија која машина има да понуди.