Германија водечките производители, дилери и добавувачи на Metzgereimaschinen како месо машина, мелница за месо и колбаси slicer за месо индустрии. Споредба на шеми тука!

HFM машини Преработка на месо


_ HFM машини за преработка на месо, компетентен и сигурен партнер на тема користи Metzgereimaschinen.

К + G ВРЕМЕТО GmbH


_ К + G ВРЕМЕТО GmbH произведува најдобар квалитет, така што ќе може да се произведе со најдобар квалитет.