Германија водечките производители, дилери и добавувачи на Metzgereimaschinen како месо машина, мелница за месо и колбаси slicer за месо индустрии. Споредба на шеми тука!

KILIA Малиот и специјални Машини Фабрика GmbH


_ Kilia, за повеќе од 75 години - квалитет и иновации од северна Германија.

Аукции за месната индустрија


_ Како он-лајн аукција, ние аутираме цели месни индустрии, фабрики, производствени линии, машини, опрема и системи за производство на месо и колбаси производи во Германија, Австрија и Швајцарија ...

USEDmarket GmbH


_ USEDmarket е силен партнер за продавници и складишта, специјални предмети, како и машини со меѓународна ориентација. Со повеќе од 20 години искуство, ние сме успешно позиционирани на пазарот.