Сите метални детектори Hesteller или Händleraus од Германија. Х-зраци системи и детектор системи за месната индустрија.

MULTIVAC Сеп Haggenmüller SE & Co.


_ MULTIVAC е светски водечки производител на интегрирани решенија за пакување. <br /> Покрај производството на машини за пакување, нашиот фокус е исто така на решенија за обработка и сечење, за етикетирање и етикетирање, како и за квалитетна инспекција и ракување ...

Frontmatec хигиена GmbH


_ Frontmatec Hygiene GmbH - Инжинерска канцеларија за хигиена и прехранбена технологија. Прилагодени решенија за хигиена и автоматизација за прехранбената индустрија и другите хигиенски индустрии, како и за снабдувачката индустрија.

MESUTRONIC Gerätebau GmbH


_ За повеќе од две децении ние се развиваат и произведуваат иновативни технологија за откривање на метал за обезбедување на квалитетот на производите и заштита на производство.

Sesotec GmbH


_ Sesotec е еден од водечките специјалисти за откривање на индустриски туѓо тело во прехранбената индустрија. Од 1976 развиваме и градиме високо-технолошки системи за широк спектар на барања - во тесна соработка со нашите клиенти ширум светот ...