MESUTRONIC Gerätebau GmbH
Hackfeld 13
94259 Кирхберг во шумата , Германија
Тел:. 09927 9410 0
Факс: 09927 1732
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.mesutronic.de
Ажурирано: 01.03.2018
Член од: 16.09.2014

Сигурна и безбедна технологија за откривање на метал на MESUTRONIC им овозможува на нашите клиенти да се обезбеди квалитет на производот за да се заштитат од загуба на имиџот и барања за оштета. Покрај тоа, нашите системи за откривање метал заштити производството на нашите клиенти со цел да се избегне скапите нови набавки, поправки и производство прекини.


Клучни зборови: метал сепаратор | Метал сепаратор за полнила за колбаси | Метални сепаратори за масички колбаси | Детектори за метал | Системи за откривање метал | Проверка на производот